Version FR

Wie zijn wij?

Wij zijn dé specialist in zakouski's & walking dinners. Bij ons wordt alles met liefde klaargemaakt, en met veel zorg en op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Organiseert u een evenement, maar hebt u geen tijd om u bezig te houden met de hele 'traiteurkant' van de zaak?
Wij helpen u graag uit de nood! U kunt op ons rekenen voor uw vernissage, cocktailparty, receptie, walking dinner of business lunch, maar ook voor al uw privé-evenementen van 15 tot 1500 personen.

  • Ons allround team van professionals staat te uwer beschikking en levert een vriendelijke en kwaliteitsvolle service. Onze kelners zigzaggen met hun plateau tussen uw gasten, onze koks bereiden heerlijke proeverijen in ons atelier of waar u bij staat ('live cooking') en onze barkeepers stellen verrukkelijke cocktails voor u samen. En dat alles met een glimlach uiteraard, wat wilt u nog meer?
  • Geen personeel nodig? Kies dan voor levering op een plaats naar keuze! Op verzoek kunnen wij u ook al het nodige materiaal bezorgen voor uw evenement (tafelkleden,servetten, plateaus,ijsblokjes, koelkast enz.).
  • Wilt u uw vergaderzaal voor een dagje omtoveren in een prachtige witte lounge? Bent u nog op zoek naar de perfecte designlamp om de aankleding van uw evenement compleet te maken, of lijken zakouski's in de kleur van uw logo u wel leuk?

Wij doen ons uiterste best om al uw wensen te realiseren!

Phone: +32(0)2 324 86 36 - Fax: +32(0)2 324 86 37